ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Ουδεμία σκέψη για τις Δημοτικές Εκλογές δεν υπάρχει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. |
Κωνσταντίνος Μάκαρης: Ουδεμία σκέψη για τις Δημοτικές Εκλογές δεν υπάρχει
Το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα η κάθοδος του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, Προέδρου της Ασφαλιστικής Εταιρείας Euroins GR στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, με τις συντηρητικές δυνάμεις της περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι η Euroins GR έχει ήδη εξοπλίσει και δημιουργήσει υποδομές στο Δημοτικό Σχολείο Τολού, Γυμνάσιο Δρεπάνου, Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, 2ο Λύκειο Ναυπλίου, Λύκειο Αγίας Τριάδας, 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου, ΕΠΑΛ Αργολίδας, έχει προβεί σε δωρεά υπερσύγχρονων αλκοολομέτρων στην Διεύθυνση Τροχαίας Ναυπλίου ενώ η εταιρεία έχει άμεσα προγραμματισμένες και άλλες, εξίσου σημαντικές ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την Αργολίδα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Αργολικών Ειδήσεων ο κ. Μάκαρης, δραστηριοποιείται στην Αργολίδα ορμώμενος από την βαθιά αγάπη του για την περιοχή και την αμιγή πρόθεση να βοηθήσει και να συνεισφέρει. 

Προς το παρόν, ουδεμία σκέψη για τις Δημοτικές Εκλογές δεν υπάρχει, ασχέτως των ψιθύρων. Έχει άριστη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, προωθώντας σημαντικά έργα υποδομής για την περιοχή και τους ανθρώπους της. Εάν παραστεί ανάγκη, η βοήθειά του στα Δημοτικά θα συζητηθεί εκ νέου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ