ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Με επιτυχία ο ανοιξιάτικος περίπατος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβερίου «Γενέσιον»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |
Με επιτυχία ο ανοιξιάτικος περίπατος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβεριου  «Γενέσιον»
 Με έναν πρωινό περίπατο μέσα σε μία καταπράσινη διαδρομή από το Κιβέρι έως τη Ποταμιά , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου «ΓΕΝΕΣΙΟΝ» υποδέχτηκε την Κυριακή 22/4/2018 την άνοιξη και τις ομορφιές της.


Οι συμμετέχοντες , μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν και να απολαύσουν την καταπράσινη φύση με τις όμορφες εικόνες της δίπλα σε πορτοκαλιές, ελιές, βερυκοκκιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα.
Φθάνοντας στο εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ,να κάνουν ένα σύντομο πικ-νικ αλλά και να δουν από ψηλά τον κάμπο της Ποταμιάς.

Εξίσου όμορφη ήταν και η επιστροφή στο Κιβέρι από άλλη εξίσου όμορφη διαδρομή με εντυπωσιακές δενδροστοιχίες και ανοιξιάτικα άνθη. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί τον κ.Παναγιώτη Φλεβάρη για την ευγενική χορηγία του σε πορτοκάλια τα οποία διενεμήθησαν στους περιπατητές . Επίσης ευχαριστεί τους φίλους από το Άργος και το Κρανίδι που έλαβαν μέρος στον περίπατο αλλά και όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού για μια νέα εξόρμηση στην φύση το προσεχές φθινόπωρο.

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ