ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Συννεφιά με πιθανότητα βροχής το Σάββατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. |
Συννεφιά με πιθανότητα βροχής το Σάββατο
Για το Σάββατο (21/04) αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις (παροδικά αυξημένες) κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη (με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί) και βαθμιαία γενικά αίθριος. 

Οι άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ο άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί. Πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και βαθμιαία ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι βαθμιαία στρεφόμενοι σε δυτικούς, βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αρχικά τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες (με τοπικές βροχές, κυρίως στη Θεσσαλία και ανατολική Πελοπόννησο) και βαθμιαία γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Στις Κυκλάδες ο καιρός γενικά αίθριος. Στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 τοπικά 8 μποφόρ με τάση εξασθένησης από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: newsbomb.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ