ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Εκδήλωση για την ενημέρωση εκπαιδευτικών για την κακοποίηση παιδιών διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. | |
Εκδήλωση για την ενημέρωση εκπαιδευτικών για την κακοποίηση παιδιών διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων
 Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την κακοποίηση παιδιών», την Τετάρτη 9 Μάιου 2018,από τις 17:30 – 20:00, την αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο, με ομιλήτρια την Διοικητική Διευθύντρια της Εταιρίας ΕΛΙΖΑ και απόφοιτο Ψυχολογίας Αφροδίτη Στάθη.

 Η εκδήλωση απευθύνεται σε νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών.

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού- ΕΛΙΖΑ είναι μία Ελληνική εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση και είναι η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Το 2016, ξεκίνησε την πρώτη Πανελλαδική Εκστρατεία κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων που περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση Εθνικών Προγραμμάτων. Κύριοι στόχοι της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση της κοινωνίας γύρω από το φαινόμενο της κακοποίησης των παιδιών, η επιμόρφωση επαγγελματιών που κατ’ οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με τα παιδιά, η εκπαίδευση των παιδιών ώστε να προστατεύουν τον εαυτό τους από τη σεξουαλική κακοποίηση και η στήριξη γονιών με βρέφη και μικρά παιδιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ