Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ) καταδικάζει την επέμβαση στη Συρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. |

Η Ομάδα  Γυναικών Ναυπλίου (μέλος της ΟΓΕ) καταδικάζει την επέμβαση στη Συρία
Το φυτίλι άναψε. Οι γυναίκες της Συρίας, ο χιλιοβασανισμένος λαός της που εδώ και 7 χρόνια ζουν με την βαρβαρότητα του πολέμου ξημερώματα στις 14 Απρίλη βίωσαν την επιθετικότητα από τα γεράκια του ΝΑΤΟ. Η  Άνοιξη στη Συρία δεν έφτασε ποτέ.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!

Μην ακούτε τα ψέματα περί μη εμπλοκής της χώρας μας. Έχουμε συμμετοχή στο έγκλημα όταν με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων, το ΝΑΤΟ έχει απλώσει τα πλοκάμια του με βάσεις του θανάτου στη Σούδα, στον  Άραξο, στο Άκτιο, στην Λάρισα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Σύρο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!

Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε δεν είναι παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας. Είναι παράγοντας εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για αλλαγή συνόρων, βαμμένους με το αίμα των λαών, την φτώχεια ,την προσφυγιά..

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι Αμερικανονατοϊκές βάσεις.
Εξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες φαντάροι από αποστολές εκτός συνόρων.
Αποδέσμευση της πατρίδας μας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Σπέρνουν  πόλεμο, την φτώχεια ,την προσφυγιά.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στις γυναίκες των γειτονικών λαών, στις χιλιάδες πρόσφυγες και τα παιδιά τους. Αγωνιζόμαστε μαζί τους ενάντια στην κοινωνία της εκμετάλλευσης που μας καταδικάζει να χύνουμε  το αίμα μας και το αίμα  των παιδιών στα συμφέροντα βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών που υπηρετούν το ένα ή το άλλο κράτος ή ομάδες κρατών ή  διεθνών οργανισμών όπως το ΝΑΤΟ.

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!
Ομάδα  Γυναικών Ναυπλίου
Απρίλης   2018


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ