ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Συσκέψεις και ομιλίες από το ΚΚΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. |
Συσκέψεις και ομιλίες από το ΚΚΕ Αργολίδας
Η φετινή χρόνια, είναι μια χρονιά εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και αφορμή για να συζητηθεί όσο το δυνατόν πλατύτερα το πρόγραμμα του Κόμματος, η τακτική και η στρατηγική του, η πρόταση του ΚΚΕ για τις σύγχρονες εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνονται συσκέψεις και ομιλίες:

- Η ΚΟΒ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, καλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 27/4/2018, ώρα 19:00, στο Ναύπλιο στα γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας (Περγάμου 3) με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. 100 χρόνια πάλης για την ισοτιμία της γυναίκας και η θέση του ΚΚΕ» ομιλήτρια Χρηστέα Στέλλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ ΜΙΔΕΑΣ, καλεί σε ομιλία το Σάββατο 28/4/2018, στις 20:00, στην πλατεία της Μιδέας, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και οι διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και η θέση του ΚΚΕ» ομιλήτρια Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του Κ.Κ.Ε και Γραμματέας τη Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ