ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πρωταθλητής ο Μητσάκος στο Ηράκλειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | |
Πρωταθλητής ο Μητσάκος στο Ηράκλειο
Ο Θοδωρής Μητσάκος ήταν ο μεγάλος πρωταθλητής στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στον όμιλο "Ηράκλειο" Ο.Α. & Α., στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος στα μονά για τον 14χρονο Θοδωρή, σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Ο Θοδωρής Μητσάκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο τουρνουά των αγοριών του Iraklio O.A.A. γι' αυτή την εβδομάδα, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στο μονό της διεθνούς διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, που διεξήχθη στο ομώνυμο club.

O 14χρονος Έλληνας αθλητής, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 55 στα 14άρια στην Ευρώπη, κέρδισε στον σημερινό τελικό τον Γάλλο Rudy Ceccon, με 6-4, 6-2, φτάνοντας "καθαρά" και πανάξια μέχρι τον τίτλο.

Ήταν ο 1ος τίτλος του σε διεθνές επίπεδο για το 2018 και ο 2ος συνολικά, καθώς είχε κατακτήσει και το VLTC Tennis Europe U14 στο Corradino Paola της Μάλτας, επίσης τουρνουά της 3ης κατηγορίας, τον Ιούλιο του 2017.

Ήταν μια απαιτητική και αρκετά κουραστική εβδομάδα για τον Θοδωρή, που έφερε όμως εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές του, για να φτάσει μέχρι τον τίτλο. Στον 1ο γύρο κατάφερε να κερδίσει ένα πολύ κλειστό 1ο σετ με τον Γάλλο Mathis Jouanneau, για να πάρει τελικά τη νίκη με 7-6 (7), 6-0.

Στον 2ο γύρο έχασε για πρώτη φορά σετ στο τουρνουά, από τον Ολλανδό Lars Wagenaar, του οποίου τελικά επικράτησε με 6-2, 5-7, 6-4. Στα προημιτελικά είχε ένα κακό σετ απέναντι στον Γάλλο Mathieu Derache, αλλά βρήκε και πάλι το δρόμο προς τη νίκη, με 6-3, 0-6, 6-3. Τέλος, στα ημιτελικά βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω με σετ, για να αποκλείσει άλλον έναν Γάλλο με σπουδαία ανατροπή, τον Antoine Ghibaudo, με 2-6, 6-3, 6-3.

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα με τον Μητσάκο, έγινε και ο τελικός του μονού κοριτσιών, που επίσης ήταν γαλανόλευκος! Η Δήμητρα Παύλου, πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Claudia Gasparovic και έκανε το "double" στα ταμπλό των κοριτσιών, αφού χθες είχε κατακτήσει τον τίτλο και στα διπλά.

Πηγή: tennisnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ