ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
Το πρωί του Σαββάτου, οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ - Βρετανίας - Γαλλίας εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στη Συρία. Η επίθεση αυτή βασίστηκε σε διάφορα προσχήματα και κατασκευασμένα στοιχεία, όπως στην εισβολή στο Ιράκ για τα «όπλα» του Σαντάμ, που ακόμα παραμένουν άφαντα.

Η επίθεση γίνεται με τη στήριξη και ανοχή της υπόλοιπης λυκοσυμμαχίας των ΝΑΤΟ - ΕΕ και κυβερνήσεων που υποκρίνονται τους "Πόντιους Πιλάτους", ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σφαγή.

Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν - Με Των Λαών Το Αίμα Τα Σύνορα Χαράζουν. 

Πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι ο ανηλεής ανταγωνισμός των μακελάρηδων των λαών για τον έλεγχο των πηγών Ενέργειας, των αγορών και των δρόμων μεταφοράς. Έλεγχος που προϋποθέτει "φιλικά" καθεστώτα ή χάος, όπως είδαμε στη Λιβύη και στο Αφγανιστάν.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα είναι κίνδυνος για το λαό, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι εργαζόμενοι της Ελλάδας τώρα πρέπει μαζικά να ορθώσουμε μέτωπο ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που δολοφονούν λαούς, αλλάζουν τα σύνορα, οδηγούν ολόκληρες χώρες και περιοχές στο χάος και την καταστροφή για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ουκρανία…

Εχθροί μας δεν είναι οι γείτονες λαοί! Είναι οι βάσεις και οι Νατοϊκοί. 

Όχι στο μίσος των εθνικιστών! Ζήτω η φιλία των λαών. 

Τώρα Ξεσηκωμός για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, η βάση της Σούδας που αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.

Τώρα Ξεσηκωμός για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ' το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Απέναντι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, οι εργαζόμενοι έχουμε να αντιτάξουμε τις αξίες της φιλίας και της Αλληλεγγύης.

Αγωνιζόμαστε Ενάντια Στην Εκμετάλλευση Και Τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο - 

Για Την Τελική Νίκη Των Λαών. 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ