ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Το Ναύπλιο στην θερμή αγκαλιά της Μαρτινιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:16:00 μ.μ. | |
Το Ναύπλιο στην θερμή αγκαλιά της Μαρτινιάς
 Πέρα από κάθε προσδοκώμενο, ήταν η υποδοχή και ο αποχαιρετισμός που γνώρισε η επιτροπή αδελφοποίησης του Ναυπλίου στη Μαρτινιά. 

Στην κατάμεστη αίθουσα Ζεράρ Φιλίπ, ο Δήμαρχος της Μαρτινιάς Michel VERNJOUL ανέπτυξε λεπτομερώς όλο το ιστορικό της αδελφοποίησης του Ναυπλίου με την Μαρτινιά ξυπνώντας αναμνήσεις, ενώ ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, μιλώντας εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, παρουσίασε τις υποδομές του Ναυπλίου καθώς και την βαρύτητα την οποία δείχνει ο Δήμος στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
Οι Γάλλοι έδειξαν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τον Μαραθώνιο Ναυπλίου αλλά και από τα διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα μετά το τέλος της παρουσίασης. Στην αποχαιρετιστήριο εκδήλωση συμμετείχαν πολιτικοί εκπρόσωποι και της Μπορντό καθώς και το τοπικός βουλευτής. 
Ο κ. Καρχιμάνης μετέφερε πρόσκληση του Δημάρχου να επισκεφτεί την πόλη του Ναυπλίου αντίστοιχη επιτροπή της Μαρτινιάς. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν από τοπική συμφωνική ορχήστρα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ