ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρέμβαση στη βουλή από τον Γ. Ανδριανό για την άμεση κάλυψη των κενών σε χειρουργού της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | |
Παρέμβαση στη βουλή από τον Γ. Ανδριανό για την άμεση κάλυψη των κενών σε χειρουργού της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου
 Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την άμεση κάλυψη των κενών σε χειρουργούς ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την άμεση ανάγκη κάλυψης των κενών σε χειρουργούς ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Όπως επισημαίνει με πρόσφατο έγγραφό του ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, από το τέλος του προηγούμενου έτους η Χειρουργική κλινική λειτουργεί οριακά. Το πρόβλημα φτάνει σε πλήρες αδιέξοδο από το Μάιο του 2018 οπότε λήγει η θητεία του ειδικευόμενου ιατρού και του επικουρικού χειρουργού που υπηρετούν στην κλινική, εξελίξεις που θα καταστήσουν αδύνατο στην κλινική να φέρει εις πέρας την καθημερινή εργασία και να συνεχίσει να καλύπτει το εφημεριακό φορτίο που υφίσταται μέχρι σήμερα.


Επισημαίνεται ακόμη ότι σε πρόσφατη προκήρυξη της Ν/Μ Ναυπλίου δεν υπήρξε πρόβλεψη για χειρουργούς μολονότι υπάρχουν επί χρόνια 2 κενές θέσεις.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά σε χειρουργούς ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ