ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | |
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς που σήμερα όπως και κάθε χρόνο είναι επίκαιρη καθώς έχει συνδεθεί με τους αγώνες για τα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά δικαιώματα

Εν μέσω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις , οι επαγγελματίες ,οι βιοτέχνες, οι έμποροι συνεχίζουν να σηκώνουν το βάρος της πολιτικής λιτότητας, των μνημονίων της συνεχιζόμενης ύφεσης .Οι επιπτώσεις των δανειακών συμβάσεων οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε μεγαλύτερη και ευρύτερη φτωχοποίηση στον κατακερματισμό και εν τέλει στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας.

Το μήνυμα αυτής της μέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί ο αγώνας για τα δικαιώματα των ανθρώπων πρέπει να συνεχίζεται. . Η φετινή Πρωτομαγιά μπορεί να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για αλλαγή πορείας, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την ευκαιρία να δείξουμε την αντίθεσή μας έμπρακτα και να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτήν τη συνεχόμενη εξαντλητική πολιτική.

Ήταν οι αγώνες των συνανθρώπων και των συμπολιτών μας να καθιερώσουν δικαιώματα εργοδοτικά και εργατικά που έδωσαν στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον .

Στη συνείδησή μας και στην μνήμη μας τιμούμε όλους αυτούς.

Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ .

Αρνούμενοι να υποταχθούμε ,παλεύουμε για τα δικαιώματά μας και βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για την επιβίωση όλων μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Α

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ