ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο Ναύπλιο
 Στο Ναύπλιο βρίσκεται σημερα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εγκαινίασε εκπαιδευτική αίθουσα στη φυλακή Ναυπλίου, όπου ήδη λειτουργούν δημοτικό σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την Επάνοδο καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια ο υπουργός θα επισκεφθεί την αγροτική φυλακή Τίρυνθας και το δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Δικαστικού Σώματος, του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και με τον σύλλογο εργαζομένων.
Τον Υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευε ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.
Το πρόγραμμα της παρουσίας του Υπουργού Κοντονή στην Αργολίδα προβλέπει επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου ( αγροτικές) όπου θα εγκαινιαστεί το πρόγραμμα ΄΄Σκοπός μορφωτικός ΄΄ που είναι σε εξέλιξη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ