ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Προάγγελος της τουριστικής άνοιξης η Έκθεση Τουριστικών σκαφών στο λιμάνι του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | |
Προάγγελος της τουριστικής άνοιξης η Έκθεση Τουριστικών σκαφών στο λιμάνι του Ναυπλίου
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Τουριστική Έκθεση Σκαφών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ναυπλίου, από 28 Απριλίου έως 1η Μαΐου έτοιμη να υποδεχθεί ύστερα και από την επιτυχία των προηγούμενων ετών, χιλιάδες επισκεπτών που θα θαυμάσουν πάνω από 100 πολυτελή σκάφη. 

Παράλληλα με τους απλούς επισκέπτες της έκθεσης οι επαγγελματίες που θα παραβρεθούν, θα έχουν την δυνατότητα καθ’ όλη την διάρκεια της να ενημερωθούν από τους γνώστες του αντικειμένου για τα καινούργια προϊόντα στον τομέα, και να περιηγηθούν στο εσωτερικό των σκαφών καθώς και να έχουν μια πλήρη πολυτελή εμπειρία με την άμεση επαφή τους με τον καπετάνιο και το πλήρωμα. 

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος: «Η Τουριστική Έκθεση Σκαφών αποτελεί μέσο προβολής, τονώνει την οικονομική ζωή του τόπου και προωθεί το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας».

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα παραμείνει κλειστό το Νότιο Τμήμα του λιμένα Ναυπλίου, προ isps φυλασσόμενος χώρος (έναντι ΚΑΡΑΜΑΛΗ) έως και την προβλήτα Π, για το χρονικό διάστημα 25/4/2018 έως 4/5/2018.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ