ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Άργους (Τμήμα Κουτσοποδίου) σε φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών στα Τρίκαλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Άργους (Τμήμα Κουτσοποδίου) σε φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών στα Τρίκαλα
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Κουτσοποδίου του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ΤΡΙΚΚΗ , στην όμορφη πόλη των Τρικάλων.

Η 25μελής αποστολή χορευτών, μαζί με 4 κυρίες μεταξύ αυτών και η πρόεδρος του Λ. Ε. Α κυρία Ευτυχία Δημοπούλου-Κόρου από το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Άργους έφτασαν στην πόλη των Τρικάλων το βράδυ της 30ης Μαρτίου 2018 και αφού έκαναν πρόβα με την ορχήστρα του φεστιβάλ, γευμάτισαν στα κατάμεστα από κόσμο τσιπουράδικα στην περιοχή "Μανάβικα" του εμπορικού κέντρου των Τρικάλων.
Την επόμενη 31η Μαρτίου το πρωί η αποστολή επισκέφθηκε την περιοχή Καλαμπάκα Τρικάλων και ξεναγήθηκε στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ή Μεγάλου Μετεώρου.
Η έναρξη της γιορτής κηρύχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κέντρο της πόλης των Τρικάλων και συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων. Μεσολάβησε γλέντι το βράδυ του Σαββάτου όπου έγινε και η απονομή αναμνηστικών από τους διοργανωτές σε όλα τα χορευτικά. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη 18 Συλλόγων Παραδοσιακών χορών μέσα σε αυτά και το Λύκειο Ελληνίδων Άργους - Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις χορευτικά αλλά και χαρίζοντας εντυπωσιακό σκηνικό το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης φορώντας τις Παραδοσιακές Αργείτικες Φορεσιές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ήταν φιλανθρωπική για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης των Τρικάλων.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου του Λυκείου Ελληνίδων Άργους και ο χοροδιδάσκαλος Δ. Αργυρόπουλος ευχαριστούν τον δημοτικό σύμβουλο Δελλή Νίκο για την δραστηριοποίηση του ώστε να αποδοθούν αναμνηστικά του Δήμου μας και να διαφημίσουν με αυτόν τον τρόπο τον Δήμο Άργους-Μυκηνών στα χορευτικά από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "ΤΡΙΚΚΗ" ...

Ευχή όλων από το "Περιφερειακό Τμήμα Κουτσοποδίου του Λυκείου Ελληνίδων Αργους" Καλή Ανάσταση!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ