ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο Χρ. Μπονταϊτης υποψήφιος για τη προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους - Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. | | |
Ο Χρ. Μπονταϊτης υποψήφιος για τη προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους - Μυκηνών
 Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Δημοτικής τοπικής οργάνωσης Αργους-Μυκηνών προχώρησε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας Χρήστος Μπονταίτης με σχετική δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής: 

"Συνεχίζοντας την στήριξή μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ,όπως άλλωστε έχω κάνει τόσα χρόνια θητεύοντας σε καίριες θέσεις ευθύνης της παράταξης, τόσο στο κομμάτι της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. αλλά και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.(Υπεύθυνος Πόλης Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων,Κεντρικό Συμβούλιο ΔΑΠ ΑΕΙ,Κεντρική γραμματεία ΔΑΠ ΑΕΙ,Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αργολίδας μεταξύ άλλων),αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους.

Ο λόγος προφανής.Σε κάθε πόλη η τοπική πολιτική οργάνωση κάθε δημοκρατικής παράταξης και ειδικά της ΝΔ πρέπει να σταθεί αρωγός και μπροστάρης στην προσπάθεια να βγει η χώρα από το τέλμα της.

Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλες οι Νεοδημοκράτισες και όλοι οι Νεοδημοκράτες από τον μικρότερο οικισμό ως την πόλη του Άργους.

Σ'αυτή την προσπάθεια μετέχω δίχως ιδιοτέλεια,ως απλός στρατιώτης της παράταξης,όπως κάνω πάντα.

Ζητώ την στήριξή σας για ν'αποκτήσει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μια τοπική οργάνωση ΖΩΝΤΑΝΗ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ-ΑΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΗ και ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ