ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Συνάντηση Κωστούρου - Κουρουμπλή στο Δημαρχείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
Συνάντηση Κωστούρου - Κουρουμπλή στο Δημαρχείο Ναυπλίου
 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο πραγματοποίησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής το πρωί του Σαββάτου 28 Απριλίου.

Ο κύριος Κουρουμπλής βρίσκεται στο Ναύπλιο οπού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Ναυπλίου το μεσημέρι ενώ το απόγευμα θα παραστεί στην τελετή έναρξης του 5ου Mediterranean Yacht Show.
Ο Υπουργός συνοδευομενος από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Διονύση Τεμπονέρα και τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον κο Κωστούρο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αρμοδιότητα του κυρίου Κουρομπλή, όπως η κρουαζιέρα, τα λιμάνι του Ναυπλίου αλλά και για τα υδροπλάνα.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αναμνηστικά ενώ ο Δημαρχος Ναυπλιέων χάρισε στον υπουργό ημερολόγιο αφιέρωμα στο Ι.Καποδίστρια.
Στη συναντηση συμμετείχαν επίσης ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο πρόεδρος του Λιμενικου Ταμείου Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας κα.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ