ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Εσπερινός και περιφορά του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 μ.μ. | |
Εσπερινός και περιφορά του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Αργολίδας (βίντεο)
 Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου στο κοινοτικό διαμέρισμα της Ήρας , του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής Κυριακή 22 Απριλίου 2018 τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο του ναού Ιερομόναχο π. Ιάκωβο Ψαραδέλλη και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Θεοδόσιο Μπονταίτη .
Στο τέλος του εσπερινού ακολούθησε η περιφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.
Κατά την περιφορά συμμετείχε και αναβάτης με το άλογο του . Να σημειωθεί πως το δημοτικό διαμέρισμα της Ήρας βρίσκεται μέσα στον Αργολικό κάμπο και είναι περιτριγυρισμένο με πορτοκαλιές .
Ο ιερέας της ενορίας ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εορτή του Αγίου Γεωργίου. Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος ,ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης ,η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών και πάρα πολύς κόσμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ