ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Συναρπαστικό ταξίδι στο Ναύπλιο για τη σύγχρονη κοσμολογία τη δημιουργία και την εξέλιξη του σύμπαντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. |
Συναρπαστικό ταξίδι στο Ναύπλιο για τη σύγχρονη κοσμολογία τη δημιουργία και την εξέλιξη του σύμπαντος
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, διοργάνωσαν το  Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην αίθουσα του Βουλευτικού ομιλία με θέμα «Σύγχρονη Κοσμολογία: Η Δημιουργία και η εξέλιξη του Σύμπαντος», με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Σπύρο Βασιλάκο, Ερευνητή της Ακαδημίας Αθηνών. 

Ο Εν λόγω - διεθνώς καταξιωμένος Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, πραγματοποίησε μια εκλαϊκευτική και άκρως συναρπαστική ομιλία τόσο για την δημιουργία όσο και για την εξέλιξη του Σύμπαντος 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δρ. Σπύρος Βασιλάκος ανέλυσε με απόλυτα κατανοητό τρόπο στο κοινό, τη σημασία των σημαντικότερων ανακαλύψεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Κοσμολογία, οι οποίες άλλαξαν ριζικά την αντίληψη που είχε ο άνθρωπος για το Σύμπαν. 

Τον σπουδαίο Αστρονόμο-Αστροφυσικό Δρ. Σπύρο Βασιλάκο, προλόγισε ο συνάδελφός του και διάσημος Ηλιοφυσικός Δρ. Μανώλης Γεωργούλης -επικεφαλής της Πανευρωπαϊκής ομάδας πρόγνωσης Διαστημικού Καιρού.

Γιάννης Σαρρής
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ