ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ομάδα Γυναικών Άργους: Να δυναμώσουμε το αγωνιστικό μήνυμα της εργατικής πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. |
Ομάδα Γυναικών Άργους: Να δυναμώσουμε το αγωνιστικό μήνυμα της εργατικής πρωτομαγιάς
Εργαζόμενη και άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, αγρότισσα, Νέα μητέρα, φοιτήτρια, συνταξιούχε, Μετανάστρια και πρόσφυγα, 1η Μάη 2018: Η Ομάδα Γυναικών Άργους απευθύνεται σε σένα που ασφυκτιάς από την ανασφάλεια, τη σκληρή καθημερινότητα γεμάτη με υποχρεώσεις και χωρίς δικαιώματα, τη βία σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Απευθυνόμαστε σε σένα που δεν αντέχεις πια να μετράς τις συνέπειες του αντιλαϊκού οδοστρωτήρα στο εισόδημα, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε κοινωνικές υποδομές Πρόνοιας, Παιδείας.

Σε καλεί να δυναμώσουμε το αγωνιστικό μήνυμα της εργατικής πρωτομαγιάς, συνεχίζοντας την πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματά μας στην εργασία, στην κοινωνική προστασία της μητρότητας, στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Με τη μαζική μας συμμετοχή στην οργάνωση και πάλη να επιστρέψουμε ως απαράδεκτα τα καλέσματα της κυβέρνησης, των επιχειρηματικών ομίλων. Στο όνομα της «κοινωνικής ηρεμίας» και με εκβιασμούς για το κλείσιμο της «αξιολόγησης» της πορείας υλοποίησης των αντιλαϊκών μέτρων, μας καλούν να συνηθίσουμε την «ευέλικτη» δουλειά και τα σμπαραλιασμένα εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα, τις απολύσεις εγκύων, τη ζωή λάστιχο, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, τη φτώχεια.

Να μην αποδεχτούμε ότι εμείς και οι οικογένειές μας θα συνεχίσουμε να αιμορραγούμε για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών κολοσσών, για τις ΝΑΤΟϊκές δαπάνες και εξοπλισμούς.

Αγαπητές μητέρες

Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας για το ενδεχόμενο να πάνε τα παιδιά σας στον πόλεμο. Όμως, αυτός ο κίνδυνος δεν εξορκίζεται με την άγνοια, την παθητικότητα. Περιορίζεται με τη συλλογική οργανωμένη παρέμβαση και λαϊκή δράση. Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας για το μέλλον των παιδιών σας. Όποιος νοιάζεται για τα παιδιά του, νοιάζεται για τα παιδιά όλου του κόσμου. Σας καλούμε να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στις γυναίκες των γειτονικών λαών, στις χιλιάδες πρόσφυγες και τα παιδιά τους, στις γυναίκες θύματα των πολεμικών επεμβάσεων και συγκρούσεων του ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ

Γυναίκα,

Η συλλογική δράση, η αγωνιστική στάση ζωής, η διεκδίκηση για όλα αυτά που μας ανήκουν αποτελεί τη μόνη διέξοδο για να βγούμε στο ξέφωτο μιας ζωής με δικαιώματα στην εργασία, στη μόρφωση, στην κοινωνική προστασία της μητρότητας, στη δημιουργική ζωή.

Όλες στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 π.µ. στην ΠΛ. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ στο Ναύπλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ