ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ο Χειβιδόπουλος απασφάλισε κατά Καμπόσου - Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:56:00 μ.μ. | | |
Ο Χειβιδόπουλος απασφάλισε κατά Καμπόσου - Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών (βίντεο)
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος απαντησε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Απριλίου στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για τις δηλώσεις του σε συνεντεύξεις του.

Μήνυση και η αγωγή θα καταθέσει σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και τα χρήματα εφόσον κερδίσει την εκδίκαση της υπόθεσης θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Πέτρου Άργους.

Ο Δημήτρης Καμπόσος σε συνεντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό και την διαδικτυακή εκπομπή "Μαζί" επιτέθηκε κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και άλλων περιφερειακών συμβούλων για το θέμα των απορριμμάτων αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, αφήνοντας να ευνοηθεί πως υπάρχει στήριξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο .

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά υποτιμητικά και να θίγει την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς και της οικογένειάς μου» τόνισε ο κ. Χειβιδόπουλος. 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνεντευξη του κου Χειβιδόπουλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ