ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ο.Ε.Β.Ε. Άργους: Μόνη λύση οι μαζικοί Αγώνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:01:00 μ.μ. |
Ο.Ε.Β.Ε. Άργους: Μόνη λύση οι μαζικοί Αγώνες
Οι ψεύτικες ελπίδες που η κυβέρνηση καλλιεργεί για δίκαιη ανάπτυξη και επιστροφή στην κανονικότητα αποδεικνύονται καθημερινά «στάχτη στα μάτια» μπροστά στα αντιλαϊκά πεπραγμένα της. Η φοροληστεία διατηρείται στα ύψη και ταυτόχρονα τσακίζονται συντάξεις, παροχές και δικαιώματα. 

 Το επιπρόσθετο πακέτο μέτρων-που προβλέπεται για το 2019-θα βαθύνει ακόμα περισσότερο την ύφεση, θα συρρικνώσει την πραγματική οικονομία και θα περιθωριοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους.

Ήδη, από 1 Μάη 2018 απελευθερώνονται οι κατασχέσεις για χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία και κράτος από 500€ και πάνω. Ενεργοποιείται η κατάσχεση εις χείρας τρίτων.

Η γενίκευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα βάλει πλέον χέρι σε σπίτια και Επαγγελματικές στέγες για χιλιάδες συναδέλφους που δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Για να αναδειχτούν, λοιπόν, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία όσο και η επιχειρηματικότητα (πλειστηριασμοί, υπερφορολόγηση, έλλειψη ρευστότητας, ολιγοπώληση αγοράς, μείωση αφορολόγητου κλπ), ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με κοινό στόχο τη δυναμική διεκδίκηση μιας αξιόπιστης στρατηγικής υπέρβασης της κρίσης που περνάει η χώρα.

Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας. Αναστολή των κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών κλπ, για τους αυτοαπασχολούμενους που διατηρούν την επιχείρησή τους.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να πάρει τη θέση του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Όσο σκληρά και αν δουλέψει, δεν μπορεί να αντισταθεί μόνος του στην αντιλαϊκή καταιγίδα που συνεχίζεται.

Μόνη λύση οι μαζικοί Αγώνες

Από το Δ.Σ.
της Ο.Ε.Β.Ε. Άργους








Σωματεία μέλη Ο.Ε.Β.Ε. Άργους:



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ - ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ