ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Παιδική παράσταση στο Κιβέρι: "Η μαγική ομπρέλα ταξιδεύει στο διάστημα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | |
Παιδική παράσταση στο Κιβέρι: "Η μαγική ομπρέλα ταξιδεύει στο διάστημα"
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κιβερίου στις 28 Απριλίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Κιβερίου παρουσιάζουν την παιδική διαδραστική παράσταση"Η μαγική ομπρέλα ταξιδεύει στο διάστημα" 

Η Φεγγαρόλουστη έχει γενέθλια και την ώρα που σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της εμφανίζεται ο Ξωτικούλης, το σκανδαλιάρικο ξωτικό των γενεθλίων, για να πραγματοποιήσει την ευχή της που δεν είναι άλλη από το να ταξιδέψει στο διάστημα. 

Έτσι, με μια μαγική ομπρέλα, πάνω στην οποία ρίχνει ξωτικόσκονη ο Ξωτικούλης, η Φεγγαρόλουστη καταφέρνει να ταξιδέψει σε μέρη αταξίδευτα: πλησιάζει τα αστέρια, μεταμορφώνεται σε κομήτες και αστεροειδείς, συνομιλεί με θεούς και αστροναύτες, με ρομπότ και διαστημικά σκυλιά, ακόμα και με το Βασιλιά των Γενεθλίων!
Ωστόσο, τον σημαντικότερο ρόλο σ’ αυτό το ταξίδι της Φεγγαρόλουστης στο διάστημα τον έχουν τα παιδιά, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση και μέσω του διαδραστικού παιχνιδιού, μαθαίνουν για τη ζωή στο διάστημα, το ηλιακό μας σύστημα και τους πλανήτες, συνδέοντας, με αυτόν τον τρόπο, τη γνώση με τη διασκέδαση.

Συντελεστές Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού 
Σκηνικά – Κοστούμια – Μάσκες: Ιωακείμ Κάσδαγλης 
Κατασκευή κούκλας: Η παρέα της Έλεν Μέλεν 
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Χρυσοβέργης 
Σχεδιασμός αφίσας: Αγγελική Αναγνωστοπούλου

Ηθοποιοί Ιωακείμ Κάσδαγλης, Ορνέλα Λούτη 

Στο ρόλο της θεάς Αφροδίτης ακούγεται η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη. Στο ρόλο του Βασιλιά των Γενεθλίων ακούγεται η φωνή του Νίκου Νίκα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ