ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Αντώνης Καφετζόπουλος: "Η Επίδαυρος θα πρέπει να ξαναγίνει αρχαιολογικός χώρος" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | |
Αντώνης Καφετζόπουλος: "Η Επίδαυρος θα πρέπει να ξαναγίνει αρχαιολογικός χώρος" (βίντεο)
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στους Βατράχους του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο.


Μιλώντας για αυτήν του, τη δουλειά ο Αντώνης Καφετζόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναφέροντας μία τελείως διαφορετική άποψη για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, από αυτές που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

«Δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερο. Δεν πήδηξα από τη χαρά μου. Μετά από τόσα χρόνια που παίζω πρώτη φορά στην Επίδαυρο, τι να μου κάνει; Εγώ την Επίδαυρο τη σέβομαι σαν αρχαιολογικό χώρο, μου αρέσει πάρα πολύ, πραγματικά είναι ένα μέρος εξαιρετικό. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να επιστρέψει σε αυτό η Επίδαυρος, να είναι ένας αρχαιολογικός χώρος. Να μην τον τσαλαπατάμε, να μην φτιάχνουμε σκηνικά κλπ… Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. 

Αυτός είναι ο σεβασμός στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, δεν είναι να παίζουμε εκεί και να ρίχνουμε καπνούς με τα καπνογόνα. Δεν θεωρώ ότι είναι ιερός ο χώρος γιατί έπαιξε η Παξινού, τόσοι άλλοι έπαιξαν, σιγά. Και να μην έπαιζα ποτέ στην Επίδαυρο δεν θα με πείραζε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Πηγή: thecaller.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ