ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Σύσκεψη και για τον Ανάβαλο ζητάει ο Πατσαρίνος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Σύσκεψη και για τον Ανάβαλο ζητάει ο Πατσαρίνος
Την ανάγκη να γίνει άμεσα συνάντηση εργασίας με τα αρμόδια υπουργεία (Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εσωτερικών) για όλα τα μεγάλα έργα άρδευσης της Περιφέρειας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, επεσήμανε ο Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της παράταξης “Πελοπόννησος Πρώτα”, προχθές, στην Οικονομική Επιτροπή.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, “για έργα που έχουν ξεκινήσει δεκαετίες τώρα, έχουν κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν έχουν παραδοθεί προς χρήση στους δημότες”. Επισημαίνεται πως “το ζητούμενο είναι, για κάθε ένα από αυτά (Φιλιατρινό φράγμα Μεσσηνίας, Ασωπού Κορινθίας, Ανάβαλου Αργολίδας, ταμιευτήρας Τάκα Αρκαδίας και φράγμα Κελεφίνας Λακωνίας) να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εργασίες (δίκτυα άρδευσης κ.ά.), ώστε να λειτουργήσουν πλήρως και σωστά για τους κατοίκους”.

Για τους διαγωνισμούς μεταφοράς μαθητών, αφού παρατηρεί ότι “καθυστερήσαμε σημαντικά σε σχέση με τις άλλες Περιφέρειες της χώρας”, σημειώνει πως “απομένει ακόμα σε εκκρεμότητα για απαράδεκτους λόγους ο αντίστοιχος στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας! Μια πρώτη διαπίστωση είναι ότι με την υλοποίησή τους «κινούμαστε» σε θετική κατεύθυνση, αρκεί βλέποντας και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών να είμαστε «ανοιχτοί» στις απαραίτητες προσαρμογές με σκοπό τη σωστή, ασφαλή, έγκαιρη, αποτελεσματική και οικονομική μεταφορά των μαθητών”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ