ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Με πλούσιες δραστηριότητες γιόρτασαν την Πασχαλιά οι μαθητές του Δον Πινέλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. | |
Με πλούσιες δραστηριότητες γιόρτασαν την Πασχαλιά οι μαθητές του Δον Πινέλο (βίντεο)
 Ολοκληρώθηκαν το Μ.Σάββατο οι Πασχαλινές δραστηριότητες των μικρών μαθητών του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο στο Ναύπλιο.
Την μεγάλη βδομάδα οι μικροί μαθητές με την βοήθεια και καθοδήγηση των δραστήριων εκπαιδευτικών τους Έλενας  και Ιωάννας Ιωαννίδη και του Γιάννη Αντωνόπουλου κατασκεύασαν Πασχαλινές λαμπάδες, κάρτες, λαγουδάκια, έβαψαν πασχαλινά αυγά, στόλισαν ένα δέντρο ελιάς που συμβολίζει το Ιερό ευχέλαιο και τον κήπο της Γεσθημανής, με πασχαλινά στολίδια και αυγά, ενώ κατασκεύασαν και έναν μικρό επιτάφιο .
Το Μ.Τετάρτη τα παιδιά του Δον Πινέλο παρακολούθησαν την ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου στο Βυζαντίνο μοναστήρι της Αγίας Μονής στο Ναυπλίο, ενώ μετά την λειτουργία επιδόθηκαν στο καθιερωμένο πια Πασχαλινό παιχνίδι της Πασχαλίτσας με τα κρυμμένα σοκολατένια αυγά, στην όμορφη φύση μέσα στους ανθισμένους κήπους της Μονής.

Όλη την μεγάλη εβδομάδα οι μαθητές του Δον Πινέλο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή του Χριστού μέσα από την βιβλιοθήκη του σταθμού αλλά και παραμύθια γύρω από το Πάσχα.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές έδωσαν ραντεβού στο άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ