ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Θάνου Ακρίβου στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Θάνου Ακρίβου στο Άργος (βίντεο)
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ερεύνησε την σκοτεινή υπόθεση του Θάνου Ακρίβου 32 χρόνων, που τα ίχνη του χάθηκαν την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Πανόραμα Άργους.


Την Τετάρτη 11 Απριλίου, επικοινώνησε τελευταία φορά με τη μητέρα του. Της είπε φανερά αγχωμένος πως βρισκόταν στο δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Πριν προλάβει να της δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το που βρίσκεται, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Οι γονείς του που ζουν στη Ναύπακτο, την επόμενη μέρα τον αναζήτησαν ανήσυχοι στο σπίτι του στα Σεπόλια. Δεν τον βρήκαν και δήλωσαν την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής για ένα εγκαταλειμμένο όχημα, η Τροχαία εντόπισε το μαύρο BMWαυτοκίνητο του αγνοούμενου, στο Πανόραμα Άργους. Ήταν ξεκλείδωτο στην άκρη του δρόμου με τα κλειδιά στη μίζα και μέσα υπήρχαν χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα την Πέμπτη.

Άλλος μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές πως νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Ακρίβος τον πλησίασε και τον ρώτησε που θα βρει συνεργείο αυτοκινήτων. Στις τρεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας ιδιοκτήτης συνεργείου της περιοχής που πέρασε από το σημείο, τον είδε να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Η πόρτα του πορτ-μπαγκάζ ήταν ανοιχτή και δίπλα είχε σταματήσει ένα ασημί αυτοκίνητο.
Η εισαγγελέας Ναυπλίου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, για έρευνα σε κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή. Η έρευνα επικεντρώνεται στο ασημί αυτοκίνητο που προσέγγισε το Θάνο Ακρίβο το μεσημέρι της Παρασκευής στο σημείο που είχε ξεμείνει από μπαταρία με το αυτοκίνητο του.

Στο στούντιο βρέθηκε και ο φίλος της οικογένειας Γιάννης Μπέκος και διαχειριστής της ιστοσελίδας Npress.gr που βοηθάει στις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

«Το GPS στο αυτοκίνητο του μας έδειξε ότι ήθελε να πάει στις Μυκήνες, αλλά βρέθηκε σε διαφορετική κατεύθυνση», ανέφερε στην εκπομπή.

Σύμφωνα με τον παιδικό φίλο του αγνοούμενου που ήταν κι αυτός στο στούντιο, στο σπίτι του Θάνου βρέθηκε ένα ειδοποιητήριο από κούριερ, που τον έψαχνε για να του παραδώσει μια σκηνή κάμπινγκ. Εκεί βρήκαν ακόμα μια λίστα με είδη κατασκήνωσης που έδειχνε πως πριν χαθεί οργάνωνε να πάει κάπου, όπου θα χρειαζόταν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό.
Ανάμεσα σε άλλες μαρτυρίες που έφθασαν στο «Τούνελ» για ανθρώπους που έμοιαζαν στον Θάνο και θεάθηκαν στη γύρω περιοχή, ξεχώρισε μια που προήλθε από κάτοικο του χωριού Δαλαμανάρα, οκτώ χιλιόμετρα μακριά από το Πανόραμα.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 20 Απριλίου του έκανε εντύπωση που κάποιος είχε στήσει μια μπλε σκηνή μέσα στο χώρο της παιδικής χαράς του χωριού. Όταν πέρασε ξανά από εκεί γύρω στις έντεκα, η σκηνή είχε ξεστηθεί.
Οι τηλεθεατές δεν δίστασαν παρά το προχωρημένο της ώρας να βγουν μες στη νύχτα και να ψάξουν ακόμα και στην παραλία για τον Θάνο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.83 και όταν χάθηκε φορούσε ανοιχτού χρώματος μπλούζα, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Ο Κοινωνικός Συναγερμός για τον εντοπισμό του δημοσιοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ