ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Κ. Γκάτζιος: Η υλοποίηση του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού ενώνει όλες τις δυνάμεις του τόπου που συλλογικά αγωνίστηκαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
Κ. Γκάτζιος: Η  υλοποίηση του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού ενώνει όλες τις δυνάμεις του τόπου που συλλογικά αγωνίστηκαν
Στις 2 Απριλίου 2018 ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης υπέγραψε την 36902/2-4-2018 [ΑΔΑ: 6ΕΤΩ465ΧΙ8-6Υ9] απόφαση έγκρισης ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 του έργου “Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού” με κωδικό ένταξης 2018ΕΠ02600003, προϋπολογισμού δαπάνης 1.700.000,00 €.

Η διαρκής και επίμονη προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία χρόνια, ευοδώνεται σήμερα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του διαχρονικού αυτού αιτήματος, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και για την πολιτιστική εμβέλεια που αυτή εκπέμπει λόγω της αρχαιολογικής και βυζαντινής κληρονομιάς.

Ο Δήμος Επιδαύρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και όλους όσοι βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματός του.

Η εγκριτική απόφαση αποτελεί την βάση για την υλοποίηση του έργου το οποίο ενώνει όλες τις δυνάμεις του τόπου που συλλογικά αγωνίστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό, γι’ αυτό και κανείς μεμονωμένα δεν χρειάζεται να διεκδικεί την πατρότητα προβαίνοντας σε υπερβολικές δηλώσεις.

Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ