ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Δυναμική στήριξη του Αλεξάνδρου Λυκομήτρου στον Παναγιώτη Ζαχαριά για τη υποψηφιότητα πρόεδρου της ΝΟΔΕ Αργολιδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:42:00 μ.μ. | |
Δυναμική στήριξη του Αλεξάνδρου Λυκομήτρου στον Παναγιώτη Ζαχαριά για τη υποψηφιότητα πρόεδρου της ΝΟΔΕ Αργολιδας
 Οι εσωκομματικές εκλογες της Νέας Δημοκρατίας , για την αναδειξη των Προέδρων και Διοικήσεων των Ν.Ο.Δ.Ε. και ΔΗΜΤΟ θα διεξαχθούν την 13ην Μαΐου.

Στην Αργολίδα, η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ζαχαριά , για Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε., φέρει σοβαρά εχέγγυα για την προσπάθεια του Προέδρου της Ν.Δ>, Κυριάκου Μητσοτάκη, για << μια Νέα Δημοκρατία που θα ανήκει στα μέλη της >>.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή,για μια Παράταξη που θα υπηρετεί τους Πολίτες της Αργολίδας είναι ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος. 

Ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος , με μακρόχρονη πολιτική ιστορία στον χώρο, πιστεύει ένθερμα ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα υπηρετήσει τα μέγιστα τις αρχές του Κόμματος στον Νομό, αυτές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ανάπτυξης .

Ο Αλέξανδρος Λυκομήτρος, που συνδέεται με συγγενική σχέση 1ου βαθμού με τον Παναγιώτη Ζαχαριά, από την στιγμή της ανακοίνωσης της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, έχει δώσει όλες τις δυνάμεις του, για την εκλογή του δεύτερου, στην θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε.

Μάλιστα, η στήριξη του Αλέξανδρου Λυκομήτρου εκ των προτέρων, είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Παναγιώτη Ζαχαριά να διεκδικήσει την θέση του Προέδρου της Ν.Ο.Δ.Ε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ