ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Στο Άργος προσφέρουν μαλλιά - Χαρίζουν χαμόγελα ελπίδας σε συνανθρώπους μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
Προσφέρουμε μαλλιά - Χαρίζουμε χαμόγελα ελπίδας σε συνανθρώπους μας
ΕΜΕΙΣ οι μαθητές, πρώτοι, ενστερνιζόμαστε τις αξίες του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές, συμμετέχουμε στη Πρωτοβουλία «HAIR for HELP». Χαρίζουμε 20 εκατοστά από τα μαλλιά μας, για την κατασκευή περουκών παθήσεων, που προσφέρονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στους άπορους Συνανθρώπους μας, που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία. 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές, στην τάξη, στο διάλλειμα, στο φροντιστήριο, στο γυμναστήριο, στην καφετέρια μιλάμε με τους φίλους μας για την σημασία του «HAIR for HELP» και οργανωνόμαστε όλοι μαζί! 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές, παροτρύνουμε τους γονείς και τους δασκάλους μας, να μας συνοδεύσουν και να μας καμαρώσουν, για την προσφορά μας στους πάσχοντες αγωνιστές Ζωής! 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές ενημερωνόμαστε, γινόμαστε παράδειγμα, ευαισθητοποιούμαστε και ευαισθητοποιούμε. Αυξάνουμε τη συμμετοχή του κόσμου, σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς. 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές δεν μένουμε παρατηρητές. Φωνάζουμε δυνατά σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε παιδί, την ώρα της ‘δοκιμασίας’: “ You will never walk alone ” ! 

ΕΜΕΙΣ οι μαθητές, είμαστε η νέα γενιά εθελοντών και ... αναλαμβάνουμε δράση! 

«Σήμερα δωρίζουμε μαλλιά, αύριο προσφέρουμε αίμα, μεθαύριο γινόμαστε συνειδητοί δωρητές οργάνων…» 

Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ώρα 11:00 Κεντρική Πλατεία ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ Άργους (Στο Παλαιό Δημαρχείο Άργους, Δαναού 3 & Βασ. Σοφίας 2)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ