Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα


Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Παραίτηση «βόμβα» του Δημοσιογράφου Β.Χιώτη από το Πρώτο Θέμα - Θα κατέβει για βουλευτής στην Αργολίδα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. |
Παραίτηση «βόμβα» του Δημοσιογράφου Β.Χιώτη από το Πρώτο Θέμα - Θα κατέβει για βουλευτής στην Αργολίδα;
Οριστική και καθολική είναι η λήξη της συνεργασίας του Βασίλη Χιώτη με τα media του «Πρώτου Θέματος! Ο δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος είχε την ευθύνη του νέου ραδιοφώνου διαφώνησε με τον εκδότη Τάσο Καραμήτσο, τόσο ως προς το budget όσο και σε θέματα στρατηγικής.

Τα σημάδια της διαφωνίας είχαν διαφανεί από το κόψιμο της στήλης του δημοσιογράφου, καθώς και από άλλα θέματα καθημερινής διαχείρισης.

Το αποτέλεσμα είναι ο δημοσιογράφος να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την εφημεριδα, αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα της επιχείρησης.

Το επόμενο βήμα του Βασίλη Χιώτη – σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πολιτική. Συγκεκριμένα ακούγεται ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, είτε στη Λέσβο είτε στην Αργολίδα. 

Ο δημοσιογράφος συνδέεται και με τις δυο περιοχές, αφού κατάγεται από τη Μυτιλήνη, ενώ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και με την περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους.

Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για καμια από τις περιοχές που ενδιαφέρεται… Και ενδεχομένως να δυσκολευθεί, παρά το γεγονός ότι το όνομα του μετριέται σε έρευνες που διεξάγονται… Διότι υπάρχει βέτο – τουλάχιστον για τη Λέσβο, από τον πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου!

Πηγή: enimerosi24.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ