Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Περιφορά του Επιτάφιου στον Ίναχο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | |
Περιφορά του Επιτάφιου στον Ίναχο Αργολίδας
Ένα κομψοτέχνημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Επιτάφιος που κατασκεύασαν νεαρές κοπέλες στο χωρίο Ίναχος του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσης Μποταίτης περήφανος ευχαρίστησε τις νεαρές κοπέλες αλλά και όσους βοήθησαν την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ για τον στολισμό του.
Η επιμέλεια, ο σχεδιασμός και ο στολισμός του Επιταφίου είναι έργο ακούραστης και θεάρεστης διάθεσης των κυριών και δεσποινίδων της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Ινάχου, που όπως και πέρυσι έτυχαν συγχαρητηρίων, έτσι και φέτος παρουσίασαν με επιτυχία το κάλλος που ταιριάζει σ΄αυτό που ψάλλεται και υμνολογείται με δέος, δηλαδή: '' Ω γλυκή μου Έαρ –γλυκύτατό μου Τέκνο.''
Στους συντελεστές της επιτυχίας αυτής εύχομαι να έχουν την ευλογία του Κυρίου μας και να είναι πάντα άξιες. Επίσης, στις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου, που με την παρουσία τους θα λάμπρυναν την περιφορά του Επιταφίου, εύχομαι υγεία και πρόοδο ,ενώ θερμές ευχαριστίες αποδίδουμε στους γονείς ,τον Διευθυντη του δημοτικού Σχολείου Ινάχου, κύριο Γιαννόπουλο, για την ενθάρρυνση συμμετοχής των παιδιών στην περιφορά.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ