ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Η Κωνσταντίνα Νικολάκου μιλά για την εγκατάλειψη των τεσσάρων παιδιών στον εισαγγελέα Καλαμάτας από τη μητέρα τους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. |
Η Κωνσταντίνα Νικολάκου μιλά για την εγκατάλειψη των τεσσάρων παιδιών στον εισαγγελέα Καλαμάτας από τη μητέρα τους (βίντεο)
"Τα παιδιά είναι από 8 μηνών έως 8 ετών, η μητέρα άφησε τα παιδιά στον εισαγγελέα" ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon, αναφορικά με την υπόθεση των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, τα οποία άφησε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας η μητέρα τους, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τα μεγαλώσει.


"Ως Περιφέρεια και ως άνθρωποι έχουμε την ευθύνη να αντιμετωπίζουμε τέτοια περιστατικά με μεγάλη σοβαρότητα. Να μην λέμε πολλά λόγια, αλλά να κοιτάξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα τέσσερα παιδιά να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Είναι από 8 μηνών έως 8 ετών, η μητέρα άφησε τα παιδιά στον εισαγγελέα, από εκεί και πέρα η Εισαγγελία με κατεπείγουσα επιστολή ειδοποίησε τις υπηρεσίες μέριμνας της Περιφέρειας και τα παιδιά να φιλοξενηθούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας" τόνισε η κ. Νικολάκου.

"Επισκέφθηκα τα παιδιά, φιλοξενούνται με έναν άριστο τρόπο, μίλησα με τους γιατρούς. Κάποιοι συγγενείς βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά. Είδα τέσσερα χαρούμενα παιδάκια, έπαιζαν στην παιδιατρική. Δεν νομίζω ότι τα μικρά έχουν καταλάβει κάτι. Είναι σίγουρο ότι το να είναι μακριά από την οικογένεια δεν είναι ότι το καλύτερο" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ