ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Άργος: Μουσική Εκδήλωση με μεγάλες ξένες και ελληνικές παγκόσμιες επιτυχίες στον ΔΑΝΑΟ με τον Ντίνο Καλύβα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | |
Άργος: Μουσική Εκδήλωση με μεγάλες ξένες και ελληνικές παγκόσμιες επιτυχίες στον ΔΑΝΑΟ
Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα πραγματοποιηθεί Μουσική Εκδήλωση με μεγάλες ξένες και ελληνικές παγκόσμιες επιτυχίες.

Τραγούδι- Πιάνο: Ντίνος Καλύβας
Κείμενα- Αφήγηση: Κωνσταντίνος Σπηλιώτης 



O κ. Ντίνος Καλύβας

Γεννήθηκε και ζει στην Ιστορική 1η Πρωτεύουσα της Ελλάδας το Ναύπλιο.

Είναι τενόρος, έχει Δίπλωμα Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από το Ωδείο « Ορφείο Αθηνών» ( Τάξη της Ακτής Δρίνη) και Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, από το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου « Κων/νος Νόνης»

(Τάξη του Ιωάννη Νόνη). Συνέχισε τις σπουδές του στο κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο « Φίλιππος Νάκας» Αθηνών με τον Τενόρο Σταμάτη Μπερή, στη Τάξη του masterclass κατά το έτος 2010-2011.

΄Ελαβε μέρος στο masterclass που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την κα Jannette Pilou στις 09-03-2012, που έγινε στα πλαίσια των υποτροφιών « Μαρία Κάλλας».

΄Εχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σύνολα ( Tenorissimo του Σταμάτη Μπερή, Los Eroticos του Μιχάλη Νικολούδη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης), συνθέτες ( Παναγιώτη Καρούσο, ΄Ακη Μελή), κι ορχήστρες όπως του Πανεπιστημίου Αθηνών με μαέστρο τον Ελευθέριο Καλκάνη όπου τραγούδησε στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που έγινε στις 28-12-2013 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Σημαντική είναι η παρουσία του στη δισκογραφία, όπου έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως 6 Digital Singles με την εταιρία POLYMUSIC κι εν συνεχεία αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τις πιο γνωστές και σπουδαίες κλασσικές και μη επιτυχίες, από τη σερενάτα του Σούμπερτ έως το Yesterday των Beatles!

Mέσω διαδικτύου έχει αποκτήσει πολλούς φίλους από όλο τον κόσμο, έχει λάβει μέρος σε 3 show του 1ου σε ακροάσεις παγκοσμίως ιντερνετικού κλασσικού ραδιοφώνου, Classical Music Discoveries του Ken Hedgecock, όπου με την canzonetta «Torna a surriento», από ζωντανή συναυλία, ήταν στα 10 πρώτα show όλης της χρονιάς του 2015, με πάνω από 200 εκατομμύρια ακροάσεις!!!

Πρόσφατα στις 26 Ιουνίου καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της 1ης Βουλής των Ελλήνων, όταν τραγούδησε υπό τη συνοδεία πιάνου του Αντρέα Ρεντούλη εν όψει του Φεστιβάλ Ναυπλίου, το οποίο έχει τιμηθεί με τη διάκριση του καλύτερου Φεστιβάλ από την ΄Ενωση Ελλήνων Μουσικών Κριτικών.

Σημαντική στιγμή ήταν και για τους δύο καλλιτέχνες και μετά την παράσταση, η μεγάλη συγκίνηση κι έντονα εκδηλωτική αγάπη του κοινού, αλλά και τα πλέον κολακευτικά σχόλια του Καλλιτεχνικού Διευθυντή εδώ και 25 χρόνια του Φεστιβάλ Ναυπλίου, ενός ογκόλιθου  του παγκόσμιου κλασσικού μουσικού στερεώματος, του κυρίου Γιάννη Βακαρέλη!

Στις 29/08/2017 τραγούδησε μεγάλες ξένες κι ελληνικές παγκόσμιες επιτυχίες στο Καστράκι της Αρχαίας Ασίνης συνοδεύοντας ο ίδιος τον εαυτόν του στο πιάνο εν όψει του Φεστιβάλ « Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας» το οποίο πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου- Π.Ε. Αργολίδας.

Από δεκατριών ετών, πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα (ρευματοειδή αρθρίτιδα) που τον έχει καταστήσει ΑΜΕΑ ( ΄Ατομο με ειδικές ανάγκες).

΄Εχει ως στόχο ζωής, πρώτον να κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό τι σημαίνει να έχει κανείς αυτοάνοσο νόσημα, ειδικά σε μεγάλο βαθμό, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συναντά ένα άτομο που πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα στο να εργαστεί κανονικά ή σε απλά πράγματα όπως το να πάει μια εκδρομή και δεύτερο θέλει να δώσει το παράδειγμα πως ότι και να έχει κανείς, δεν πρέπει να σταματά να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχει τα όνειρά του γιατί εν τέλει αυτό το ταξίδι είναι που αξίζει περισσότερο κι όχι τόσο η «Ιθάκη»….

Ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιώτης

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Η συγγραφή βιβλίων και σεναρίων τον κέρδισε από την εφηβεία αλλά συστηματικά τον απασχόλησε μετά το μεταπτυχιακό του στην Τεχνολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Από το 2009 διασκευάζει και σκηνοθετεί θεατρικά κείμενα, ενώ από το 2015 είναι πλήρες μέλος της ΄Ενωσης Συγγραφέων Αργολίδας καθώς και της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Λογοτεχνών.

Το 2016 ίδρυσε την «Προσκήνιο Κοιν. Σ. Επ. Πολιτισμός- Κοινωνική Ψυχαγωγία», της οποίας είναι Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής. Η εν λόγω εταιρεία αποτελείται από εκατό ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες, λογοτέχνες και τεχνικούς και συνεργάζεται με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το ΚΘΒΕ, το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας, τη « Λυκόφως» και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πρόσφατα, ανέβασε ως παραγωγός με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό έργο «Τι σου λείπει» σε σκηνοθεσία της κυρίας ΄Αννας Φόνσου.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ