ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Περιοδεία σε χώρους δουλειάς κλιμακίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Αργολίδα και Λακωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. |
Περιοδεία σε χώρους δουλειάς κλιμακίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Αργολίδα και Λακωνία
Σε χώρους δουλειάς σε Αργολίδα και Λακωνία περιόδευσε την Τετάρτη και την Πέμπτη, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά. Οι περιοδείες έγιναν στις επιχειρήσεις: «Ιχθυοκαλλιέργειες ΣΕΛΟΝΤΑ», «Ζύμες Τσαμπάσης», «ΟΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΕ (τυποποίηση ελιάς)», «ΑΓΡΟΣΠΑΡΤΑ (τυποποίηση ελιάς)», «ΛΑΚΩΝΙΑ χυμοί φρούτων».

Κατά τις περιοδείες, στις οποίες επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Καραντούσας, έγινε συζήτηση με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν στο χώρο δουλειάς τους και, παράλληλα, ενημερώθηκαν για τη συνέχεια του αγώνα της Ομοσπονδίας για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον κλάδο, με αυξήσεις στους μισθούς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η οργάνωση της απεργίας της Πρωτομαγιάς και το δυνάμωμα του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια συνολικά στην πολιτική που καταδικάζει τους εργαζόμενους στη φτώχεια και τους οδηγεί ακόμα και στο πολεμικό σφαγείο για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ΓΣ του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας την Τετάρτη 24 Απρίλη, όπου ιδιαίτερα απασχόλησε το ζήτημα της υπογραφής νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον κλάδο, με αυξήσεις και μεταφέρθηκε εμπειρία από την πρόσφατη κλαδική απεργία στις 29 Μάρτη.

Πηγή: 902.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ