Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Ναύπλιο: Η Euroins GR δώρισε ένα ολοκαίνουριο αγωνιστικό σασί στον 1ο Έλληνα Οδηγό Καρτ με αναπηρία στα πόδια!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
Ναύπλιο: Η Euroins GR δώρισε ένα ολοκαίνουριο αγωνιστικό σασί στον 1ο Έλληνα Οδηγό Καρτ με αναπηρία στα πόδια!
Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 το απόγευμα στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκδήλωση προς τιμής της Ασφαλιστικής Εταιρείας Euroins GR και του Προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.
Πρόκειται για μία από τις πολλές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις οποίες η Εταιρεία των Ασφαλιστών έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια και εμπιστοσύνη: την ενίσχυση του Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, 1ου Έλληνα οδηγού καρτ με αναπηρία στα πόδια που συμμετέχει σε αγώνες με αρτιμελείς αθλητές και κυριολεκτικά σαρώνει!

Η Euroins GR στάθηκε δίπλα του σε όλη την προσπάθεια της ισότιμης συμμετοχής του σε αγώνες, οικονομικά και εξοπλιστικά, δίνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους συνανθρώπους μας με αναπηρία: Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος!
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins GR κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης με τον αθλητή καρτ Παναγιώτη Παρασκευόπουλο.

Ο κ. Παρασκευόπουλος, στην τελετή παράδοσης του ολοκαίνουριου αγωνιστικού σασί το Σάββατο 21/04/2018, δωρεά από την Euroins GR (όπως και ο καινούριος του κινητήρας που παραδόθηκε το περασμένο φθινόπωρο αλλά και τα έξοδα συμμετοχής του σε μεγάλες αγωνιστικές εκδηλώσεις), δήλωσε ότι «χωρίς την Euroins GR δεν θα μπορούσα να συμμετέχω και να αγωνίζομαι σε αυτό που τόσο αγαπώ, να έχω στόχο να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και να βγαίνω από το σπίτι. Με την στήριξη και το ενδιαφέρον της εταιρείας και του κ. Μάκαρη συμμετέχω με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης καθώς λόγω του εξοπλισμού μου είμαι πιο ανταγωνιστικός. Τους ευχαριστώ από καρδιάς».
Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης τίμησε την τελετή παράδοσης από την Euroins GR προς τον κ. Παρασκευόπουλο.
Το ολοκαίνουριο αγωνιστικό σασί από την Ιταλία, δωρεά της Euroins GR.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα MEMPHIS KART στο Ναύπλιο τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4χ4 Αργολίδας και Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής 2βάθμιας Εκπαίδευσης για την Αργολίδα κ. Χρήστος Πενταράς, ο Διευθυντής Τουριστικής Σχολής Πελοποννήσου κ. Καχριμάνης, ο πρ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μπουζαλάς ενώ από την Euroins GR παραβρέθηκε για την παράδοση του σασί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, ο Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου κ. Νικόλαος Διαμαντόπουλος, η Νομική Σύμβουλος κ. Αναστασία Σταθοπούλου και η Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Ναταλία Στεφανίδη. Συμπολίτες του κ. Παρασκευόπουλου, φίλοι και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Αργολίδος ήρθαν για να μοιραστούν τη χαρά του και να ευχηθούν τα καλύτερα για τους επερχόμενους αγώνες, με τον νέο του εξοπλισμό!
Οι κ. Καχριμάνης, Μανιάτης, Πενταράς, Μπουζαλάς με τον κ. Παρασκευόπουλο μπροστά στο νέο αγωνιστικό σασί δωρεά της Euroins GR.

Πάντα στον αγώνα Παναγιώτη, με υπομονή, επιμονή και νίκες!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ