ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Μεγάλη ανατροπή στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Handball Premier - Έχασε ο Διομήδης από τον ΑΣΕ Δούκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. | | |
Μεγάλη ανατροπή στον πρώτο αγωνα των πλέι οφ της Handball Premier - Έχασε ο Διομήδης από τον ΑΣΕ Δούκα
Εκπληκτικός ο ΑΣΕ Δούκα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στο Διομήδη Άργους, επιβλήθηκε στο ΔΑΪΣ 24-21 και έκανε το 1-0 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων στα πλέι οφ της Handball Premier.

Επόμενο ραντεβού την προσεχή Τετάρτη στην Νέα Κίο. Η ομάδα που θα σημειώσει δυο νίκες θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

Ο Διομήδης ήταν μπροστά μέχρι το 36:10 (3-0, 5-2, 9-5, 13-10 στο ημίχρονο) όταν έδωσε το προβάδισμα στο γηπεδούχο ο Μπάγιος. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΕ Δούκα ήταν πρωταγωνιστής και στο τέλος πήρε και διαφορά. Στο τέλος του ημιχρόνου υπήρξε ένταση ανάμεσα στους Δημήτρουλα και Χειβιδόπουλο με τον αρχηγό του Δούκα Γιώργο Τόμπρο. Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε ο Δημήτρουλας.

ΑΣΕΔ (Κώστας Μπούνας):
Μωραΐτης , Τόμπρος, Παπαπούλιος, Γκέρτσος, Νομικός , Μπραουδάκης, Αποστολίδης, Μίτροβιτς, Μπάρμπας, Ντούνης , Μπάγιος , Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ, Ζαφειράκης, Κολλύρης, Κεδέρης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Κωνσταντίνος Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης, Σούτον, Κρεμαστιώτης, Αργυρού, Σμυρνιώτης, Άρσιτς, Χειβιδόπουλος, Νικηφόρου, Μπεκιάρης, Ρουσσόπουλος, Τσάτσας, Χαντέλης, Ντούρος, Γιόσμου.

– Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Φοίβος Συκεών-Καματερός για τα πλέι άουτ καθώς ο Καματερός παραιτήθηκε εγγράφως από τον αγώνα.

Πηγή: welovesports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ