ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

O Βορίδης από την Τρίπολη μίλησε για το εκλογικό σύστημα, την ΔΕΗ και την υπόθεση Novartis (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
O Μ. Βορίδης από την Τρίπολη μίλησε για το εκλογικό σύστημα, την ΔΕΗ και την υπόθεση Novartis (βίντεο)
Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του Κόμματός, κ. Μάκης Βορίδης με αφορμή την διαδικασία των Εσωκομματικών Εκλογών της 13ης Μαΐου 2018, για την Εκλογή Προέδρων και μελών ΔΗΜ.Τ.Ο , Προέδρου και μελών ΝΟ.Δ.Ε.


Ο κ.Βορίδης, τον οποίο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος μίλησε για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα όσα έγιναν στο κοινό συνέδριο της ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ και επεσήμανε πως το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το εκλογικό σύστημα και όχι τα άλλα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η υποχρηματοδότηση των δήμων και η διεύρυνση των αρμοδιοτήτων των δύο βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ άλλων απάντησε σχετικά με την ΔΕΗ και με τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν τα τελευταία 24ωρα, επισημαίνοντας ότι η παράταξη θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο γιατί η ιδιωτικοποίηση δεν θα εξυπηρετεί τους βασικούς στόχους.

Επίσης έκανε λόγο για μεθοδεύεις στην υπόθεση Novartis, η οποία κατέληξε να είναι η μεγαλύτερη σκευωρία σπίλωσης και δυσφήμισης πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης.
Πηγή: pna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ