ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

12η Διήμερη Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» - Αφιέρωμα στον μαέστρο Μιχάλη Κοκκίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
12η Διήμερη Χορωδιακή Συνάντηση της Χορωδίας «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» - Αφιέρωμα στον μαέστρο Μιχάλη Κοκκίνη
Μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη ήχους και χρώματα απόλαυσαν το 2’ημερο Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου 2018 όσοι παραβράθηκαν στην 12η Χορωδιακή συνάντηση που οργάνωσε με κέφι και πολλή αγάπη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και την ευγενική χορηγία των Δήμου Άργους-Μυκηνών, της ΚΕΔΑ-Μ, της ΔΕΥΑΡ-Μ και του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Η εκδήλωση φέτος ήταν αφιερωμένη στον Μιχάλη Κοκκίνη, καταξιωμένο μαέστρο, γνωστό στην πόλη μας από τις φεστιβαλικές του εμφανίσεις, ευρηματικό ενορχηστρωτή, ποιητή και αγγειογράφο. Με τις μελωδικές φωνές των μικρών χορωδών άρχισαν και οι δυο μέρες της εκδήλωσης. Τα τραγούδια από την Κύπρο, την Ήπειρο, τον Πόντο, έντεχνα, μελωδικά, με άριστες ενορχηστρώσεις, έκαναν να αντηχήσει η μουσική στις ψυχές όλων των ακροατών, που καταχειροκρότησαν όλες τις χορωδίες και έδωσαν δύναμη και κουράγιο σε μαέστρους και χορωδούς να συνεχίσουν να ασχολούνται με το χορωδιακό τραγούδι. 
Οι χορωδιακές αυτές συναντήσεις μας κάνουν καλύτερους. Μας οδηγούν, μέσα από την καλλιτεχνική συγκίνηση, σε μια άλλη πραγματικότητα, μας ταξιδεύουν στο όνειρο. Μας φέρνουν σε επαφή με το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας, το βαθιά πνευματικό, αυτό που έχουμε ανάγκη.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε τη συμμετοχή της Σχολής Χορού LATIN & BALLROOM στο φεστιβάλ μας, που έδωσε μια ξεχωριστή πινελιά στη φετινή μας εκδήλωση.

Και οι δυο βραδιές έκλεισαν με πλούσιο δείπνο, τραγούδι και χορό. Κι αυτό είναι το σημαντικό σε τούτες τις εκδηλώσεις!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, ο βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, η κ. Ελισάβετ Πετροπούλου από την ΚΕΔΑ-Μ, ο κ. Παναγιώτης Σκούφης από την Επιτροπή Παιδείας, ο αιδεσιμολογιότατος π. Γεώργιος Σελλής, ο π. Δημήτριος Κωστόπουλος καθώς και πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης μας και όμορων Δήμων.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ