Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Έρχεται το "13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ" από το Argolis Classic Car Club

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | |
Έρχεται το "13ο  ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ" από το Argolis Classic Car Club
 O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Ο Δαναός σύμφωνα με την μυθολογία ήταν βασιλιάς του Άργους και από αυτόν πήρε το όνομα του το ομώνυμο Ράλλυ, που έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, διεξάγεται αδιάλειπτα για 13 χρόνια, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβάνεται για 2η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α. με συντελεστή 2 και προσμετρά στο AC3- Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1+1, (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

Το 13ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, συνεχίζει προς Κορινθία –Αρκαδία και επιστέφει μέσω Σκοτεινής στο ιστορικό κέντρο του Άργους με θέα το Κάστρο, για το τέλος της 1ης και από το ίδιο σημείο για την επαννεκίνηση της επόμενης ημέρας. Οι απαιτητικές οδηγικά regularity διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity και θα ενθουσιάσουν την κατηγορία master trophy που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στις ιστορικές Μυκήνες για τερματισμό και γεύμα απονομής επάθλων στο www.agamemnonpalace.gr .

Με σημείο αφετηρίας το Kαφέ «Ενόδιον» (Δερβενάκια), όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 350 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 19 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) από τον AC3 και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την www.sportstiming.gr. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου, εκτός από την κατηγορία Master Trophy για την οποία ισχύουν οι περιορισμοί και τα καθοριζόμενα στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ http://www.filpafederation.gr

Τα πληρώματα θα έχουν να επιλέξουν για την διανυκτέρευση τους ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από τα οποία ο AC3 θα εξασφαλίσει προσφορές.

Το παράβολο συμμετοχής για τον διήμερη εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 140,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

• Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

• Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ)

• Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ