ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Με 14 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. |
Με 14 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 15 Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00, για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2018 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Επί του από 8-5-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών ύδρευσης Τ.Κ. Φρουσιούνας και μεταφορά τελών άρδευσης Τ.Κ. Σχινοχωρίου στο σωστό υπόχρεο» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 104.820,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
4. Επί του από 10-5--2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
5. Περί εξουσιοδοτήσεως της Προϊσταμένης του Ταμείου και του αναπληρωτή ταμία του Δήμου Άργους - Μυκηνών για την κατάθεση αιτήματος έκδοσης κωδικών και την υπογραφή σύμβασης χορήγησης πρόσβασης στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών με την τράπεζα Eurobank καθώς και τον ορισμό υπαλλήλων χρήσης των υπηρεσιών e – banking της Τράπεζας Εurobank για την διενέργεια των συναλλαγών του Δήμου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
6. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
7. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών πλανόδιου εμπορίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
8. Περί θεωρήσεως αδειών επαγγελματιών πωλητών στάσιμου εμπορίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:
9. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. και παρατάσεως προθεσμίας εκτελέσεως του έργου: «Μικρά τεχνικά έργα Δήμου Άργους - Μυκηνών» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10. Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
11. Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
12. Περί αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Τρέχοντα Θέματα:

13. Περί εκτιμήσεως ανθοφορίας και αναμενόμενης παραγωγής ελαιοδέντρων για το έτος 2018 - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.
14. Περί ορισμού ενός αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ως μέλους, σε επιτροπή του Αγροτικού Κτηνιατρείου Άργους για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων δικαιοδοσίας του Δήμου που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ