ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή και Σάββατο 18-19 Μαΐου 2018: Γιορτάζουμε και συζητάμε για την Ευρώπη στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. |
 Παρασκευή και Σάββατο 18-19 Μαΐου 2018: Γιορτάζουμε και συζητάμε για την Ευρώπη στο Ναύπλιο
Σας περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στο «Βουλευτικό» για να συμμετάσχετε στον Δημόσιο Διάλογο με θέμα «H συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές». Μαζί μας θα βρίσκονται οι ευρωβουλευτές κ.κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, Μιλτιάδη Κύρκο, Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Ανδρουλάκη.

Θα μιλήσει επίσης ο κ. Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας με θέμα «Η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης» καθώς και ο κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Διευθυντής Σύνταξης «διαΝΕΟσις» (Οργανισμός Έρευνας και Ανάλυσης) με θέμα «Οι Έλληνες και η Ευρώπη: Τι πιστεύουμε, τι νομίζουμε και τι θέλουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για το μέλλον της»
Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 20.00 - 22.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για τη Γιορτή της Ευρώπης, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα βρίσκεται μαζί μας και θα συζητάει με το κοινό ενώ ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης θα παρουσιάσει τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους “PARTY ANIMAL”.

Θα συμμετάσχει επίσης το μουσικό συγκρότημα Freak Out από το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και ομάδες θεατρικών και χορευτικών δρώμενων από φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τη σχολή χορού ΕΝ ΧΟΡΩ και τον πολιτιστικό σύλλογο PASSO LATINO.

Αποστολές από τις πρεσβείες των χωρών Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ολλανδία, Ιρλανδία θα προσφέρουν ενημερωτικό υλικό, χειροτεχνήματα και παραδοσιακά προϊόντα.

Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν το κοινό που θα μπορέσει να συμμετάσχει με τρόπο διαδραστικό και να απολαύσει τα κεράσματα της βραδιάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ