ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

19χρονος Ελληνοαυστραλός με ρίζες από το Άργος ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στη Μεσσηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
19χρονος Ελληνοαυστραλός με ρίζες από το Άργος ανέλαβε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στη Μεσσηνία
ΑΕ Λογγάς από την ΕΠΣ Μεσσηνίας έχει νέο πρόεδρο έναν 19χρονο, τον Θόδωρο Βασιλόπουλο! Γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου το 1999 στην Αυστραλία, μένει με την οικογένειά του στο Χονγκ Κονγκ. Ιατρός ο πατέρας του, δικηγόρος η μητέρα του, Ελληνοαυστραλοί στην καταγωγή. Πώς όμως και ο νεαρός Θόδωρος έγινε πρόεδρος σε μια ομάδα τοπικού στην Ελλάδα; 

Φίλος του Θόδωρου Βασιλόπουλου, που μας έδωσε περισσότερα στοιχεία για τον μικρό. Όπως ανέφερε, η ανάληψη της προεδρίας από τον 19χρονο αποτέλεσε δική του πρωτοβουλία. Υποστήριξε ότι ο Θόδωρος αγαπάει την Ελλάδα, ότι ξέρει την ιστορία της και ότι μιλάει πέντε γλώσσες, μεταξύ των οποίων κινέζικα, αγγλικά, γερμανικά και φυσικά ελληνικά.

Σε ταξίδι του στις Θερμοπύλες πριν από καιρό, συνάντησε τον Πρέσβη της Κίνας. Όταν του μίλησε στα κινέζικα, ο Πρέσβης έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάζεται να ταξιδεύει διαρκώς, κάνοντας το δρομολόγιο Χονγκ Κονγκ - Γερμανία - ΗΠΑ. Στο Χονγκ Κονγκ όπου μένει, πηγαίνει σε σχολείο της Αυστραλίας, ωστόσο κάνει και ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών, λατρεύοντας την ελληνική ιστορία.

Όταν έμαθε για την προοπτική να γίνει πρόεδρος στην ΑΕ Λογγάς, χάρηκε πολύ και αισθάνθηκε υπερηφάνεια. Σε δήλωσή του στο notiansvoice.gr, άλλωστε, ανέφερε τα εξής:"Επειδή στη ζωή μου είμαι αγωνιστής, παρότι μικρός σε ηλικία, θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα σας απογοητεύσω. Θα δουλέψουμε μαζί γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε! Για εμένα όμως μετρούν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Καλή δύναμη με όραμα και δουλειά".

Η αγαπημένη του ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ στην Ελλάδα ταξιδεύει αρκετά συχνά. Το ίδιο θα κάνει και αυτό το καλοκαίρι, μένοντας συνήθως στη Βάρκιζα (ενίοτε στο Ναύπλιο και στην Κεφαλονιά). Ο παππούς του Θόδωρου κατάγεται από το Άργος, η γιαγιά του από τη Μυτιλήνη, ενώ ο πατέρας του επενδύει τα τελευταία χρόνια σε ακίνητα στην Ελλάδα. Είναι τέτοια η αγάπη του μικρού για τη χώρα μας, που υποστηρίζει ότι μελλοντικά θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να προσφέρει από όποιο μετερίζι μπορεί.

Πηγή: sport24.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ