ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Γ. Μανιάτης: Τετραπλασιασμός των κλοπών Μετασχηματιστών στην Αργολίδα το 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Τετραπλασιασμός των κλοπών Μετασχηματιστών στην Αργολίδα το 2018
Ο Γ. Μανιάτης με αφορμή την απάντηση του Γ. Σταθάκη σε ερώτησή του για την κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησής μου, για τις κλοπές μετασχηματιστών ηλεκτροδότησης αγροτικών γεωτρήσεων στην Αργολίδα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Γ. Σταθάκης, διαπιστώνει ότι στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 (από 1.1.2018 μέχρι 9.5.2018) έγιναν 59 κλοπές μετασχηματιστών, έναντι μόλις 27 για ολόκληρο το 2017. Με αυτό το ρυθμό, αν δεν παρθούν άμεσα δραστικά μέτρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχουμε ξεπεράσει τις 120 κλοπές, δηλαδή θα έχουμε τετραπλασιασμό των κλοπών μετασχηματιστών σε σχέση με πέρυσι.

Το πρόβλημα για την άρδευση των καλλιεργειών μεγαλώνει καθημερινά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απλά διαπιστώνει τα στοιχεία που δείχνουν την χειροτέρευση της κατάστασης όσον αφορά στην ασφάλεια των κατοικιών και των περιουσιών των κατοίκων της υπαίθρου.

Η χώρα δεν χρειάζεται τους βολεμένους στην καρέκλα της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει ανάγκη από εκλογές και μια νέα κυβέρνηση που να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας για να πετύχει την ουσιαστική έξοδο από τα μνημόνια».

Ακολουθεί η ερώτηση του Γιάννη Μανιάτη καθώς και η απάντηση του Υπ. Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ