ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η απίστευτη σύμπτωση στο περιστατικό της πτώσης και του τραυματισμού του 26χρονου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. | |
Η απίστευτη σύμπτωση στο περιστατικό της πτώσης και του τραυματισμού του 26χρονου στο Ναύπλιο
 Η επαγγελματική καλλιτεχνική ενασχόληση του 26χρονου Ναυπλιώτη Φ.Κ. φαίνεται πως ήταν η αιτία που ο νεαρός βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου στο ενετικό τείχος του προμαχώνα Πέντε Αδέρφια στο Ναύπλιο.

Ο άτυχος 26χρονος ασχολείται επαγγελματικά με το σχέδιο και την εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική χώρων κάτι που μάλιστα είχε σπουδάσει.

Η αγάπη του για το σχέδιο, δεν περιοριζόταν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό καθώς τα γεωμετρικά σχέδια και τοπία ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεχνιέται για ώρες στην προσπάθεια του να τα απεικονίσει.
Ο νεαρός άνδρας λίγες μόνο ώρες πριν το σοβαρό ατύχημα που είχε, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook φωτογραφίες με δικά του σχεδία από την συγκεκριμένη τοποθεσία, που σημαίνει πως περνούσε ώρες στο σημείο για να αποτυπώσει το τοπίο στο χαρτί.

Φαίνεται πως μια στιγμή απροσεξίας ή κούρασης ήταν αυτό που του στοίχισε την πτώση του και τον τραυματισμό του.

Όσο αφορά το θέμα της κατάστασης της υγείας του μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις.

Του ευχόμαστε περαστικά και καλή επάνοδο στην αγαπημένη του ενασχόληση, το σχέδιο που τόσο  αγαπάει. 
     
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ