ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ο Γ. Ανδριανός στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών και Βυζαντινών Ύμνων στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | | |
Ο Γ. Ανδριανός στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών και Βυζαντινών Ύμνων στο Λυγουριό
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρέστη 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών και Βυζαντινών Ύμνων που διεξάγεται στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Θέλω να συγχαρώ την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, τον Δήμο Επιδαύρου, τη Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτού του 2ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Θρησκευτικών και Βυζαντινών Ύμνων. Και βεβαίως θέλω να καλωσορίσω τους χορωδούς που φιλοξενούμε αυτές τις μέρες στην Αργολίδα και να τους ευχαριστήσω, μαζί με τα μέλη των χορωδιών από τον τόπο μας, για τις στιγμές κατάνυξης που θα μας προσφέρουν.

Η ορθόδοξη χριστιανική μας πίστη είναι άγκυρα ελπίδας, φάρος νοηματοδότησης και πυξίδα για την ατομική και τη συλλογική μας πορεία. Είναι η κιβωτός της αγάπης που μας δίνει δύναμη και στήριξη σε δύσκολες προσωπικές στιγμές, αλλά και σε περιόδους όπου δοκιμάζεται η αντοχή και η συνοχή της κοινωνίας μας, όπως συμβαίνει με την κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.
Είναι ταυτόχρονα μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη πολιτισμικών θησαυρών – της υμνολογίας, της εικονογραφίας, της θρησκευτικής αρχιτεκτονικής – καυχημάτων των Ορθοδόξων και κοινό κτήμα ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Είναι γι' αυτό ιδιαίτερα σημαντικό που με τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες τιμάμε έμπρακτα αυτή την σπουδαία παράδοση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την κοινότητα της πίστης που μας συνέχει όλους, ανεξάρτητα από τον τόπο της καταγωγής μας και τη γλώσσα μας, ως μέλη του σώματος της Εκκλησίας μας.

Μ' αυτές λοιπόν τις σκέψεις, εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια σ' αυτό το Φεστιβάλ που αξίζει να εξελιχθεί σε σταθερό θεσμό, και καλή διαμονή στους φιλοξενούμενούς μας στην ωραία Αργολίδα μας”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ