ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Εθελοντική εργασία μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | |
Εθελοντική εργασία μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας (βίντεο)
Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου προσέφεραν χρήματα αλλά και την εθελοντική τους εργασία για την παρασκευή 150 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς οι μαθητές διοργανώνουν κάθε χρόνο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ τα έσοδα του οποίου διαθέτουν για τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας.
Για μια ακόμη φορά ομάδα μαθητών της Β΄ τάξης του 2ου Λυκείου Ναυπλίου συμμετείχε ενεργά στην παρασκευή και την συσκευασία των γευμάτων που θα διανεμηθούν σε 150 συμπολίτες μας.
Όπως τόνισε ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Βασίλειος Χαραμής είναι σπουδαία εμπειρία να προσφέρεις σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να αναμένεις κάποιο αντάλλαγμα ή επιβράβευση.
Με την βοήθεια των εθελοντριών του συσσιτίου οι μαθητές έζησαν από κοντά την όλη διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων, ανταποκρινόμενοι με αυτό τον τρόπο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι στην περιοχή μας που δεν έχουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Τους μαθητές συνόδευαν ο Λυκειάρχης του 2ου Λυκείου Ναυπλίου κ. Βασίλειος Χαραμής και η κα. Κωνσταντίνα Καραγιάννη Κουτρουμπή Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που προσέφερε τις πρώτες ύλες για την παρασκευή του φαγητού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ