ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η Γ’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Άργους επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑ.Λ. και το 1ο Ε.Κ. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Η Γ’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Άργους επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑ.Λ. και στο 1ο Ε.Κ. Άργους
Στο πλαίσιο του προγράμματος επίσκεψης της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και της Ά Τάξης Γενικών Λυκείων στα Επαγγελματικά Λύκεια, πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου 2018, επίσκεψη της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Άργους στο 1ο ΕΠΑ.Λ. και στο 1ο Ε.Κ. Άργους με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς κυρίες Πεβερέτου Κωνσταντίνα και Μιχαλοπούλου Θεοδοσία.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σπουδών του Επαγγελματικού Λυκείου, για τη δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ,ΤΕΙ, στρατιωτικές σχολές κλπ) και για την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων που τους παρέχει η απόκτηση πτυχίου. Στη συνέχεια τα παιδιά σε συνεργασία με τους μαθητές μας "πειραματίστηκαν" στα πλαίσιατου πραγματικού πανηγυριού πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που διεξάγεται στους χώρους του σχολείου μας.
Ακολούθησε ξενάγηση στο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους όπου έγινε ενημέρωση και επίδειξη τεχνικών εφαρμογών στα αντίστοιχα εργαστήρια των τομέων και ειδικοτήτων, χώροι που κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών καθώς είδαν την πρακτική εφαρμογή κάθε γνωστικού αντικειμένου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ