ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Εντοπίστηκε φυτεία με 301 δενδρύλλια κάνναβης στη Λακωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. |
Εντοπίστηκε φυτεία με 301 δενδρύλλια κάνναβης στη Λακωνία
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε χθες (30.5.2018), σε δασική περιοχή του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (30.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν -301- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,2 έως 0,4 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της φυτείας, βρέθηκε σκηνή, την οποία είχαν εγκαταστήσει οι καλλιεργητές για να εξασφαλίζουν τη μακρά διαμονή τους στο χώρο της φυτείας, καθώς και διάφορα αντικείμενα, απαραίτητα για τη διαμονή τους, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ