ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 30 Μαΐου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 30 Μαΐου στο Άργος
Συναδέλφισσα, συνάδελφε που εργάζεσαι στον ιδιωτικό τομέα,
το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας σε καλεί σε αυτή την Απεργία να καταδικάσουμε την πολιτική της λιτότητας, που ακάθεκτη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υλοποιεί. Εναντιωνόμαστε, στην πολιτική της συρρίκνωσης δικαιωμάτων και κατακτήσεων που «ματώνουν» τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες.

Στην απεργία στις 30 Μάη πρέπει να σηκώσουμε τη σημαία των δικών μας αναγκών και των διεκδικήσεων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Εναντιωνόμαστε στα χαράτσια και στη φοροληστεία, στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις, στα προαπαιτούμενα του ΔΝΤ για την 4η αξιολόγηση που κλείνει τέλη Ιούνη. Μην αφήσουμε να προστεθούν νέα μέτρα σε όσα ισχύουν σήμερα & επιδεινώνουν τη ζωή μας με τυράκι τις ρυθμίσεις για το χρέος.

Καταγγέλλουμε την «κοινωνική συμμαχία» των προθύμων που έβαλαν πλάτη να υλοποιηθεί όλο το αντεργατικό πλαίσιο της κυβέρνησης και να ψηφιστούν όλα αυτά τα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων εξυπηρετώντας την κυβέρνηση και το ΣΕΒ για να προχωρήσει ανενόχλητη η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Με πρωτοβουλία των πλειοψηφιών της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ , δηλαδή οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, διέθεσαν ένα καινούργιο εργαλείο ενσωμάτωσης και χειραγώγησης στη στρατηγική των επιχειρηματικών ομίλων. Αυτοί που αρνήθηκαν να οργανώσουν την πάλη ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων να χτυπήσουν τα συνδικαλιστικά και συλλογικά μας δικαιώματα, το δικαίωμα στην απεργία το προηγούμενο διάστημα, κωλυσιεργούσαν και απέρριπταν τις προτάσεις των συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ για να οργανωθεί η πάλη για τις ΣΣΕ και για αυξήσεις στους μισθούς, για την υπογραφή της ΕΓΣΣΕ και της επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα 751€, που έτρεξαν πριν 2 μήνες να υπογράψουν τη διατήρηση αυτού του αίσχους που υπάρχει σήμερα, των μισθών εξαθλίωσης των 586 € και 511€, αυτοί καλούν τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν και να απεργήσουν για «την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας», για την επιτυχία του «εθνικού σχεδίου».

Καταγγέλλουμε αυτούς που επιδιώκουν να στριμώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του λαού μας στην μέγγενη των θυσιών και των μειωμένων απαιτήσεων, στη λογική του μικρότερου κακού, στη αποδοχή της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης ως μονόδρομο.

· Συμμετέχουμε στην Απεργία στις 30 Μάη για επαναφορά όλων των απωλειών, κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας, υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, προστασία της μητρότητας, συνθήκες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς ώστε να μη γυρνούν σακατεμένοι οι εργαζόμενοι στις οικογένειες τους, δημόσια και δωρεάν υγεία, παιδεία, πρόνοια, κοινωνική ασφάλιση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !
Στις 30 Μαΐου 2018 στις 10:30 το πρωί στο Άργος - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ