ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Εγκαίνια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 μ.μ. | |
Εγκαίνια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους
Πριν από μερικούς μόλις μήνες οραματιστήκαμε την κατασκευή και λειτουργία μιας κεντρικής βιβλιοθήκης στο σχολείο μας. Οραματιστήκαμε τη δημιουργία ενός χώρου που να μπορεί να αποτελέσει ένα εναλλακτικό περιβάλλον μάθησης, κοινωνικοποίησης και προαγωγής της φιλαναγνωσίας και να αναδειχτεί σε πεδίο ενίσχυσης και ανάπτυξης του κριτικού γραμματισμού για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου μας.


Με τη συγκινητική προσπάθεια του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και μετά από συστηματική προσπάθεια η οποία βασίστηκε κυρίως σε προσφορές των μελών της μικρής μας κοινότητας, βρέθηκαν οι πόροι για την κατασκευή της στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Με τη σημαντική συνεισφορά όλων όσων ανταποκρίθηκαν αποστέλλοντας τις δωρεές τους σε βιβλία (και δεν ήταν λίγοι), καθώς και τη συνδρομή μελών του συλλόγου διδασκόντων στην οργάνωσή της, η βιβλιοθήκη μας είναι ήδη έτοιμη και σας περιμένει στα εγκαίνιά της τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 11 το πρωί.
Επίσημοι προσκεκλημένοι μας, αλλά και σημαντικοί υποστηρικτές του έργου μας είναι ο Αρχιμανδρίτης Καισάριος Χρόνης, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος θα αναφερθεί στο έργο της αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της βιβλιοθήκης της θεολογικής σχολής της Χάλκης καθώς και η κ. Ελένη Δρούλια Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων η οποία θα χαιρετήσει την εκδήλωση.

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της κεντρικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας. Σας περιμένουμε όλους.

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους
Παναγιώτης Μουσταΐρας



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ